Kom i gang med 3 enkle steps

CVHelpr er den førende online platform, til udarbejdelse af CV’er og ansøgninger. Vi gør jobsøgning sjovere, nemmere og mere effektiv.

Min konto

Under ’Min konto’ får du det store overblik. Det er her du indskriver dine grundlæggende stamdata, det vil sige dine kontaktoplysninger, sprogkundskaber, egenskaber, uddannelse, erhvervserfaring, kurser og meget mere. Alt din stamdata kommer automatisk ind på alle dine CV’er og ansøgniner, så du sparer tid og kan koncentrere dig om at skrive et godt CV og en god ansøgning.

Mine CV'er

Under “Mine CV’er” vælger du en skabelon og skriver dit CV. Sørg for at tilpasse dit CV til den stilling du søger. Skabelonen kan godt være den samme, men husk at fremhæve det vigtigste overfor den potentielle arbejdsgiver. Din stamdata fra “Min konto” kommer automatisk ind i dit CV, uanset om du opretter ny skabelon eller ej. Du kan altid fjerne eller tilføje data og oplysninger, som du mener skal med i det CV du arbejder på.

Mine ansøgninger

Under “Mine ansøgninger” vælger du en skabelon og skriver din ansøgning. Sørg for at tilpasse din ansøgning til den stilling du søger. Under dette punkt bliver du vejledt gennem de mest essentielle punkter i din jobansøgning. Vejledningen sørger for at du får en professionel og skræddersyet ansøgning. Ligesom med dit CV bliver din stamdata fra ’Min konto’ automatisk indsat i hver jobansøgning. På den måde sparer du tid og skal blot koncentrere dig om at skrive.
Er du også træt af at være jobsøgende?
Få adgang til platformen for kun 195 kr./md.

Vi skaffer dig jobbet!

Du øger muligheden for at komme i job med CVhelpr. Hele 89 % af vores brugere kommer til jobsamtale inden for 30 dage – vil du til samtale? Efter blot 3 måneder hos CVhelpr ender 76 % af vores brugere i arbejde. Prøv vores platform, og giv dig i kast med dit CV og din ansøgning.

0 %
Af vores brugere kommer til jobsamtale inden for de første 30 dage.
0 %
Af vores brugere i job inden for de første 3 måneder.
0
Trustscore på Trustpilot.