Handelsbetingelser

Aftalens omfang

Dette sæt vilkår er sammen med din ordrebekræftelse, er det samlede grundlag for din aftale med CVhelpr.com. Som kunde er du ansvarlig for at overholde vilkårene for dine produkter. CVhelpr.com er ejet og drevet af Horizon Recruitment med cvr. 39633914

Levering af tekstforfatning

Vi bestræber os på at levere alle produkter inden for tre hverdage.

Reklamationer

Vi indgår altid en god dialog med kunden, således du får du et produkt, du kan føle dig tryg ved.

Medlemskab

Dit medlemskab løber altid måneden ud og kan opsiges kvit og frit indenfor prøveperioden under “min konto” og “Rediger medlemskab”

Ved køb af prøveperiode for anden gang vil du automatisk blive trukket for første måned. 

Valuta

Alle priser er angivet i DKK og inkluderer skatter.

Returnering

Der er ingen returnering på produktet

Hvornår trækker vi pengene?

Beløbet vil blive trukket ved køb af produkt. Du skal oplyse dit navn, adresse samt telefonnummer og mail, når du handler hos os.

Fortrolighed

Vi forstår og respekterer dit privatliv. Vi garanterer derfor, at oplysninger ikke leveres videre til tredjeparter. Vi vil ligeledes ikke sælge oplysninger om din person, kreditkort, adresse eller e-mail. Enhver tvist mellem vores virksomhed og vores kunde er reguleret af dansk ret.

Fortrydelsesret ved køb af tekstforfatning

Fortrydelsesretten gælder indtil du har modtaget produktet. Det vil sige, når du har videregivet din information og vi har returneret produktet i sin helhed. Såfremt du fortryder din bestilling, så skal du give os besked inden produktet er leveret.

Farver

Desværre er vi ikke i stand til at garantere, at farverne på produktet stemmeroverens med en printet version af det pågældende produkt. Farverne kan også variere fra en IT-enhed til en anden

Opsigelse

Opsigelse af abonnement gælder løbende måned. Dit abonnement vil blive opsagt den sidste dag i den måned, hvor du opsiger.

CVhelpr,com har ret til at opsige abonnementsaftalen eller dele heraf med mindst 30 dages varsel, hvis Cvhelpr.com ophører med at udbyde tjenesten

Tvister og klageadgang

Er du uenig med CVhelpr.com i forhold til kvaliteten af din vare, skal du kontakte CVhelpr’s kundeservice. Kan du og kundeservice ikke blive enige, afhænger dine muligheder for at gå videre med din klage af, hvad du klager over.