Effektiv jobsøgning

Mads Blom

Effektiv jobsøgning

Vi har hos CVhelpr erfaret, at en jobsøger i snit bruger 1,5 time på at udpensle formaliteterne til CV og ansøgning – hvilket i vores verden ikke er effektiv jobsøgning. Selvom du i løbet af kort tid, har udformet teksten til din jobansøgning, kan du sagtens risikere at sidde fast i et word-dokument. Elementerne kan drille – eller ikke vil det samme som du vil. Derudover kan du også risikere at overse vigtige elementer i dit CV eller din ansøgning. Det kan nemlig være svært at bevare overblikket. Ydermere har vi på baggrund af undersøgelser en masse data, omkring hvad arbejdsgiveren foretrækker at se i et CV og en ansøgning. Herudover også hvordan det skal bygges op strukturmæssigt og andre vigtige detaljer.

Så effektiv kan en platform være..

De angivne pointer er kun en brøkdel af problemer hos de jobsøgende. Hos CVhelpr har vi en produktpalette, der opfylder alle disse behov.  Vi har ved hjælp af teknologiske løsninger, bygget en platform. Det eneste som skal udfyldes er din stamdata. Det betyder, at du får lettere ved at holde fokus. Det eneste du skal tænke på, er ting som opstilling, indhold og andre ting. Det betyder rent faktisk, at vores medlemmer i gennemsnit kun bruger 30 minutter på at have et professionelt og veludført materiale klar.

CVHelpr kan være vejen frem

I Danmark skal du henvende dig på Jobcentret eller hos din a-kasse, hvis du ønsker at få sparring til ansøgning og CV. Der skal bookes møde og findes tid. Det kan være enormt tidskrævende for den enkelte jobsøger. CVhelpr er bygget som et supplement i en travl hverdag til det gode arbejde både a-kassen og jobcentret leverer.

Rådgivning alle ugens dage er vejen frem

Netop rådgivningen spiller en stor rolle hos vores medlemmer. Mange af vores medlemmer er allerede i job, men ønsker at finde noget andet. Derfor giver det stor værdi, at vi har rådgivning i døgnets timer. Hver dag modtager vi henvendelser fra vores medlemmer, som ønsker et blik og eventuelt noget feedback til deres materiale. Den klarer vi altid i løbet af 15 minutters tid. Kvit og frit får du en besked om de forbedringer der skal justeres. Som medlem får du altid en udført og detaljeret besked, så du har noget du kan arbejde med. 

Derfor er CVhelpr i vores optik effektiv jobsøgning.